Söndaag

2011-08-28 @ 12:01:20
hejsan!

Söndag idag och snart var ännu en underbar helg slut.
Det börjar dra ihop sig mot september då jag och Elin drar till stockholm!
idag blir det bara att vara hemma och fixa lite, har bäddat om i sängen så jag riktigt längtar efter att krypa ner där ikväll!
igår var det jobb hos mormor som gällde och jag blev lite rikare vilkert kan behövas när man inte får något studiebidrag..
Senare idag ska jag baka goda cupcakes som jag slänger in bilder på sen!
Och ikväll ska jag försöka fixa en design till bloggen som verkligen behövs! har inte haft tid innan men ikväll ska jag nog hinna ta mig tid för det, samt lite skolarbete står på schemat :)

ha det bra sålänge! Bill kaulitz i japan

Min fina biljett!

2011-08-23 @ 21:34:04
Ledsen för dålig uppdatering jag har kommit igång i skolan och varit så trött och förkyld att jag inte pallat blogga!
Så är det ibland förstår ni ;)
I skolan fixas det inför praktik och jag har fått på Amiralen, frågan är hur det kommer gå med bussar de veckor jag är hos mamma så får ta ett snack med lärare osv, imrn :)
Livet flyter iallafall på som vanligt och jag har äntligen fått låna en skrivare och skrivit ut min fina biljett som går till Jedward @ Fryshuset den 17 september.
Ba för att den är så fin slänger jag in en bild redan nu på den!

Musiken sommaren 2011

2011-08-18 @ 14:57:00

Jag lade i förrgår upp en bild på den irländska flaggan - som ledtråd till vad som kunde beskriva min sommar i musikväg.
Det kanske inte är så svårt att lista ut att det självklart är den irländksa duon Jedward som jag fastnat för ordentligt denna sommar.
Det började redan i kvalet in till eurovision, men det var ju endast Lipstick som man kunde med dem då. Sen lyssnade jag lite på de och tittade på lite klipp. I juli kom singeln Bad Behaviour och jag föll stenhårt för dens charm, vilket gjorde att jag började fundera på om det kanske inte vore så dumt att se de live på sommarkrysset när jag ändå hört att de skulle dit.
Från början var det typ ett såntdär skämt att man ba "Ja, men varför inte? för skojs skull" men när jag väl stod där SÅ NÄRA dem, så kände jag att detta var inte ba nått jag gjorde för skojs skull...helt plötsligt blev allt så verkligt.. Det var ju inte riktigt som tokio hotel konserten som man planerat i månader.. Nej detta var som en liten impulsgrej.
Och det var efter deras uppträdande på sommarkryssen den 9 juli som allt startade - på riktigt
Jag kunde inte få nog av killarna som även kommer att komma till Blog Awards i Kista Galleria, samt ha spelning i Fryshuset på kvällen.
Och det fatastiska är att jag kommer va där!
Och det kommer bli så underbart!


En bild jag tog på John på sommarkrysset :D

tidsinställt inlägg

2011-08-16 @ 15:30:00

Ger er här en bildledtråd till vad som är sommaren 2011 i musikväg för mig!

Bloggen startas upp på nytt!

2011-08-16 @ 10:27:17
Efter en stor saknad av denna bloggen så tänkte jag nu starta upp den på nytt.
Min före detta blogg molnsystem.blogg.se hade endel problem så nu kör vi en omstart här istället! jag kommer att ändra design o.s.v så snart jag kan!

Jag startade dagen med frukost och sen drog jag till pappa, och nu håller jag på att fixa mig inför första dagen i tvåan!
Spännande? Nja.. vi får se när dagen tar sitt slut!
Det är fint väder iallafall så det känns ite tråkigt att behöva åka till skolan en sånhär dag när man vet att vissa kan vara hemma o lata sig..
som ni minns så brukade jag skriva om musik här i bloggen förut, vilket jag kommer att fortsätta med och redan ikväll så kan ni läsa om den musik som föralltid kommer att besrkiva sommaren 2011 i mina ögon!