Guillou på jakt

2012-01-02 @ 20:20:59
Sitter just nu och tittar på när Jan Guillou är på jaktexpedition i Tanzania tillsammans med ett gäng andra som verkar vara därifrån.
Jag skulle vilja åka till afrika, jag har bara varit i Tunisien förut, men jag skulle gärna vilja åka längre ner och se hur det är där.
Det är ett väldigt fint land.
Men som detta programmet handlar om.. tjuvjakt. så är det inte alltid så fint.
jag förstår inte hur tjuvjägarna kan förifta ett vattenhål som elefanter dricker ur och när de dött så skär de av betarna och bara drar sedan och låter kadaverna ligga kvar.
Fyfan så patetiskt.,
Det är sjukt hur människor kan göra sånt, bara för att tjäna pengar.
Varför inte skaffa ett riktigt jobb istället?

Kommentarer

Postat av: Anonym

Hej sötnos,

Nu är det tävlingsveckor på bloggen! Jag har tävlingar varje dag och jag har redan 6 stycken uppe! Så kika in och var med, du har ingenting att förlora ju. :) Det är ganska stor chans att vinna eftersom och det är inte många som är med och tävlar.Tävla om ett läderarband (ingen är med hittills) http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-laderarmband-fran-onyxswedense.html#commentTävla om presentkort på väskaffär!(8 är med hittills) http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-400-kr-pa-vaskor.html#commentVinn ungdomsbok (4 är med) - http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-ungdomsbok-tavling-1-av-2.html#commentVinn vikbara ballerina (15 st är med hittills) - http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-vikbara-ballerinaskor-fran-damn-heels.html#commentSvara på dessa två frågor och vinn en länkning som alla min läsare kommer se (en är med ännu) - http://socosy.blogg.se/2012/january/make-up-store.html#commentVinn skal till valfri mobil AVSLUTAS IMORGON (16 st tävlar hittills) - http://socosy.blogg.se/2012/january/utkast-jan-9-2012.html#commentOCH KOM IHÅG DET KOMMER TÄVLINGAR VARJE DAG!

Om du följer mig på bloglovin’ så missar du inget, och om du lämnar en kommentar med vilket nummer som följare du blev så lägger jag såklart till dig med.

KRAM

WWW.SOCOSY.BLOGG.SE

2012-01-15 @ 18:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback